Personvern og Cookies

Hvem vi er

Nettadressen er: https://kursdigitalmarkedsforing.no

Firmaet bMarketing AS står bak nettstedet Kurs i digital markedsføring og leverer tjenester og kurs innen markedsføring for små og mellomstore bedrifter i Norge.

Daglig leder er Hanne Josefsen

Hvilke persondata som samles inn

Informasjon du fyller inn i våre kontaktskjema blir ikke delt med andre, og kun lagret for videre kommunikasjon ang samarbeid. Denne informasjonen slettes om vi ikke lenger har et kunde-/leverandørforhold.

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) fra Google Analytics. Dette for å analysere besøk på nettsidene slik at de kontinuerlig kan oppdateres og forbedres etter brukernes behov.

De kan også bidra til å møte dere kunder på en bedre måte, f eks at du slipper å se samme annonsene flere ganger når du allerede har vært på et nettsted, eller motsatt, at du i Google får annonser fra et nettsted du har besøkt.

Fordelen for deg er at du får annonser fra nettsteder du i utgangspunktet kanskje har vært interessert i innhold fra.  Når du vil slippe dette, kan du fjerne lagrede informasjonskapsler i nettleseren.

Mer om informasjonskapsler og hvordan du eventuelt fjerner disse, kan du lese om på hos Google.

3. parts leverandører

Bmarketing vil ikke dele ditt navn og e-post videre med 3.parts leverandører.

Innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. video). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet
Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet (som f. eks YouTube).

Nyhetsbrev

  • Navn og e-post blir lagret i systemet Campaign Monitor og blir kun brukt til nyhetsbrev.
  • Personopplysningene slettes når du ikke lenger mottar nyhetsbrevet.
  • Det er lett å melde seg av, klikk på lenken "Meld av" eller "Unsubscribe" nederst i nyhetsbrevet.